Den Tuinman

hovenier regio Sint-Niklaas

Mail: info@dentuinman.be

Of contactformulier:

Klik hier

Tuinonderhoud in de ruime regio rond Sint-Niklaas

onderhoud van je tuin Den tuinman helpt u in uw tuin. Heeft u zelf niet veel tijd om te werken in uw tuin, of gewoon geen groene vingers? Wij helpen u graag uit de nood.
Wij zijn actief in heel Oost-Vlaanderen.

Den Tuinman is een jong en dynamisch bedrijf uit Sint-Niklaas met als uitgangspunt uw wensen om te zetten in een realisatie waar kwaliteit wordt gehandhaafd tegen een betaalbare prijs. Wij zijn gespecialiseerd in ttuinonderhoud zowel voor de particuliere klant als voor bedrijven, en dit in volgende facetten:

Een tuin is ook nooit afgewerkt, zelfs indien de aanleg is voltooid. Een tuin is een product van de natuur dat steeds in beweging is. Het oorspronkelijke beeld, de vormen en de lijnen van het ontwerp mogen nooit verloren gaan.
Het snoeien van de planten en de bomen is daarom heel belangrijk, en is zelfs een jaarlijkse terugkerende taak. Het onderhoud, het snoeien en het bemesten heeft nood aan een een vakkundige aanpak. Wij bieden dan ook flexibele onderhoudsoplossingen binnen ieders budget voor uw private tuin of voor bedrijfstuinen.

Heeft u geen tijd meer voor de tuin, is de impact op uw rug te groot, wil u de tuin proper en klaar hebben voor de lente echt van start gaat?
Hebt u nood aan advies, wenst u te weten wat het u moet kosten? Stuur een mailtje en Tom neemt contact met u op!

Wij bieden tuinonderhoud aan in de ruime regio rond Sint-Niklaas: Belsele, Beveren, Dendermonde, Hamme, Lokeren, Sinaai, Stekene, Temse, Tielrode, Vrasene, Waasmunster, Zele, ...

Uiteraard bieden wij naast het onderhoud van tuinen ook het ontwerpen en aanleggen van tuinen aan.