Den Tuinman

hovenier regio Sint-Niklaas

Mail: info@dentuinman.be

Of contactformulier:

Klik hier

Tuinman Waasmunster | tuinaanleg en tuinonderhoud in Waasmunster

een tuinman in Waasmunster Indien u op zoek bent naar een tuinman in de ruime regio rond Waasmunster, dan bent u bij Den Tuinman aan het juiste adres.
Wij zijn een bedrijf van zelfstandige tuinmannen dat zowel tuinontwerp, tuinaanleg als tuinonderhoud uitvoert.
Het bedrijf ontstond tien jaar geleden toen hoveniers Tom en Johan in bijberoep werkten. Door de toenemende aanvraag van projecten (voornamelijk in de regio rond Waasmunster) werd van bijberoep overgeschakeld naar hoofdberoep.
Intussen doen we tuinaanleg en tuinontwerp bij particulieren en bij bedrijven. Reeds veel Oost- en West-Vlaams groen passeerde in onze handen.

hovenier Waasmunster Ontwerp, aanleg en onderhoud zijn de drie peilers binnen ons dienstenpakket zonder dat we onszelf noch de klant hier aan willen vastpinnen.

Wij houden ons steeds aan onze afspraken en onze aanpak is gericht op het leveren van kwaliteit aan betaalbare prijzen zonder tijdsverlies. We gaan voor detail en afwerking. Wij voeren alles uit, van ontwerp tot uitvoering en onderhoud.
Door onze jarenlange ervaring als hovenier kunnen wij projecten met veel know-how uitvoeren. Bovendien zijn we uiterst gepassioneerd in tuinwerken.

Voor tuinonderhoud kan u rekenen op onze volgende diensten:

Voor tuinaanleg en tuinontwerp kan u rekenen op onze volgende diensten:

hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud

Prijzen kunnen we u op deze website niet laten weten, aangezien tuinonderhoud en tuinaanleg heel gevarieerd is. Gelieve ons te contacteren zodat u vrijblijvend informatie kan aanvragen, of een afspraak in Waasmunster kan regelen met ons.