Den Tuinman

hovenier regio Sint-Niklaas

Mail: info@dentuinman.be

Of contactformulier:

Klik hier

Tuinaanleg | tuinontwerp

ontwerpen en aanleggen van tuinen Welkom bij Tuinen Tom. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Als tuinaannemersbedrijf kunnen we terugkijken op jarenlange ervaring in grote en kleine opdrachten. Door deze ervaring beschikken we over een uitgebreide expertise om elk project aan te nemen en naar volle tevredenheid af te werken.
Wij ontwerpen uw droomtuin!

Naast het onderhouden van tuinen kan u ook op onze diensten rekenen voor tuinaanleg.

Elk tuinproject start met een eerste gesprek om uw wensen en voorstellingen te bespreken. Op basis daarvan maken wij een tuinontwerp, waarin al uw voorkeuren terug te vinden zijn (stijl, geliefkoosde planten, eventueel gebruikte materialen,...). Daarna beginnen we aan de tuinaanleg en zullen wij ons volop met uw tuin bezighouden, om een mooi eindresultaat te bekomen. Wij staan garant voor perfectie. Bij ons zijn er geen onaangename verrassingen, enkel de aangename verrassingen krijgt u achteraf!

Reeds bij de start van ons bedrijf hebben we de keuze gemaakt om onze eigen tuinontwerpen zelf ook uit te voeren. Wij zijn een bedrijf dat alles zelf ontwerpt en uitvoert, dat werkt veel efficiƫnter. Van bij de aanvang van de grond- of afbraakwerken wordt alles door ons gecoƶrdineerd en opgevolgd. Om die reden kunnen we dan ook de uitvoeringstermijn sterk beperken.

Wij zullen er steeds voor zorgen dat uw tuin net dat ietsje meer is. Wij zijn professionele tuinmannen die alleen het beste voorhebben met hun klanten.

Behalve voor tuinontwerp en tuinaanleg kunt u bij ons ook terecht voor totaalprojecten waarin u kan gebruik maken van al onze kwaliteiten. Maar u mag ons ook inschakelen voor specifieke klussen zoals de aanleg van opritten, terrassen, vijvers en aanplantingen, bezaaiingswerken, grondwerken,...
Onze voornaamste diensten voor tuinaanleg zijn:

Ons bedrijf is gelegen in Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen), maar wij bieden tuinaanleg aan in heel West- en Oost-Vlaanderen.