Den Tuinman

hovenier regio Sint-Niklaas

Mail: info@dentuinman.be

Of contactformulier:

Klik hier

Plaatsen van buitenverlichting of tuinverlichting

buitenverlichting plaatsen in je tuin De omgeving rond uw huis komt 's avonds pas echt tot zijn recht met aangepaste verlichting. Een aangepaste verlichting kan van uw tuin een sprookje maken!

Tuinverlichting moet sfeer geven en vooral niet te opvallend aanwezig zijn. Buitenverlichting heeft een dubbele rol, het kan louter decoratief of functioneel zijn, of een combinatie van beide.
Vooral in de zomer is een tuin als het ware een verlengstuk van je woning; logisch dus dat je er op warme zomerdagen zoveel mogelijk tijd in wil doorbrengen! Om ook na zonsondergang nog van je tuin te genieten is tuinverlichting dan ook een echte must.

Om ervoor te zorgen dat je optimaal kan genieten van je tuinverlichting is het natuurlijk belangrijk dat je deze strategisch gaat plaatsen. Het is immers niet de bedoeling om je gasten tijdens een barbecue te verblinden, of om bedolven te worden onder de muggenbeten.
Den Tuinman is door zijn jarenlange expertise uw perfecte partner voor het analyseren en plaatsen van de juiste buitenverlichting, die afgestemd is op uw tuin.