Den Tuinman

hovenier regio Sint-Niklaas

Mail: info@dentuinman.be

Of contactformulier:

Klik hier

Onderhoud en aanleg van bedrijfsgroen in Oost-Vlaanderen

bedrijfsgroen Oost-Vlaanderen Bij de aanleg van de groenzone rond uw bedrijf zorgen wij voor een optimale presentatie van uw firma en gebruiken we een onderhoudsvriendelijke beplanting zodat de onderhoudskosten tot een minimum beperkt worden, terwijl je tuin / voortuin er toch uiterst verzorgd uitziet.

Het is een verzorgde bedrijfslook die ook uitgestraald moet worden naar klanten, en daar helpen wij graag aan mee.

Naast het onderhoud van bedrijfsgroen verzorgen onze tuinmannen ook de vormgeving en aanleg van beplanting en verhardingen aan bedrijven.

Voor het onderhoud van uw bedrijfstuin stellen we een onderhoudscontract op, dat jaarlijks kan herzien worden.

Voor de aanleg van nieuwe projecten bij bedrijven (aanleg tuin, aanleg terras of oprit, verhardingen,...) kan u steeds een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij komen met plezier langs om met u al onze kennis en passie te delen. Neem gerust contact met ons op.

Een prettige werkomgeving verhoogt uw bedrijfsrendement. Uw personeel zal een groene werkplek als prettig ervaren en als zodanig ook met meer plezier werken. Ook bezoekers zullen een groen en verzorgd parkeerplaats waarderen. Een verzorgde entree zegt al veel over uw onderneming!
Hoveniersbedrijf Den Tuinman kan u ondersteunen bij al uw groene projecten in uw bedrijf. Dit kan zelfs over interieurbeplanting gaan.

Den Tuinman Bedrijfsgroen richt zich op het aanleggen en onderhouden van tuinen bij bedrijven, verenigingen, instellingen zoals ziekenhuizen, scholen, zorginstellingen en woningcomplexen. Uiteraard behoort het adviseren en uitvoeren van het groenonderhoud op bedrijventerreinen tot de mogelijkheden.
Wij richten ons op bedrijfsgroen in Oost-Vlaanderen, in de ruime omgeving rond Sint-Niklaas: Sint-Niklaas: Belsele, Beveren, Dendermonde, Hamme, Lokeren, Sinaai, Stekene, Temse, Tielrode, Vrasene, Waasmunster, Zele, ...