Den Tuinman

hovenier regio Sint-Niklaas

Mail: info@dentuinman.be

Of contactformulier:

Klik hier

Nieuw terras laten aanleggen

aanleg van een terras Indien u ervoor kiest om een nieuw terras te laten aanleggen door Den Tuinman, kiest u voor vakmensen die uw terras met oog voor detail zullen afwerken.
Wij leggen terrassen snel en grondig aan.

Elk terras dat wij aanleggen, wordt grondig voorbereid en afgewerkt.

Voor terrassen kan u kiezen uit verschillende materialen. Wij laten de materiaalkeuze voor uw nieuwe terras aan u over, maar adviseren u met al onze kennis.
Door talloze combinatiemogelijkheden is er voor elk type van woning en tuin een ideale toepassing. De onmiskenbare kwaliteit, het deskundig advies en de fraaie kleuren passen bij elke stijl.

Een mooi aangelegd terras en boordafwerking zorgt er voor dat uw huis net die eindafwerking krijgt welke ze verdient. Een terras moet niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Bij het aanleggen van terrassen wordt ook gekeken naar de onderhoudsvriendelijkheid, een correcte waterafvoer en een aangepaste verlichting.

Het aanleggen van terrassen is heel verscheiden. Contacteer ons gerust voor het bespreken van uw wensen en voor het nagaan van de verschillende materialen en mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs om de situatie samen met u te bekijken zodat we een correcte offerte kunnen opmaken.