Den Tuinman

hovenier regio Sint-Niklaas

Mail: info@dentuinman.be

Of contactformulier:

Klik hier

Nieuwe parking laten aanleggen

aanleg van een parking Indien u ervoor kiest om een nieuwe parking te laten aanleggen door Den Tuinman, kiest u voor vakmensen die uw parking met oog voor detail zullen afwerken.
Wij leggen parkings snel en grondig aan.

Elke parking die wij aanleggen, wordt grondig voorbereid en afgewerkt.

Voor parkings kan u kiezen uit verschillende materialen. Wij laten de materiaalkeuze voor uw nieuwe parking aan u over, maar adviseren u met al onze kennis.
Door talloze combinatiemogelijkheden is er voor elk type van woning en tuin een ideale toepassing. De onmiskenbare kwaliteit, het deskundig advies en de fraaie kleuren passen bij elke stijl.

Een mooi aangelegde parking en boordafwerking zorgt er voor dat uw huis of zaak net die eindafwerking krijgt welke ze verdient. Een parking moet niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Bij het aanleggen van parkings wordt ook gekeken naar de onderhoudsvriendelijkheid, een correcte waterafvoer en een aangepaste verlichting.

Het aanleggen van parkings is heel verscheiden. Contacteer ons gerust voor het bespreken van uw wensen en voor het nagaan van de verschillende materialen en mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs om de situatie samen met u te bekijken zodat we een correcte offerte kunnen opmaken.