Den Tuinman

hovenier regio Sint-Niklaas

Mail: info@dentuinman.be

Of contactformulier:

Klik hier

Aanleg van je gazon door een tuinman

aanleg van de gazon door een tuinman Iedereen die aan een tuin denkt, denkt ook aan het gras dat in de tuin staat. De kwaliteit van je gazon is noodzakelijk voor een mooi ogende en frisse tuin.

Gras zaaien of grasmatten aanleggen, u overweegt misschien om het zelf te doen? Maar voor een glad, egaal en stralend resultaat is een gazon laten aanleggen door een ervaren tuinman zoals Den Tuinman een aan te raden keuze.

Indien u iemand zoekt om uw gazon aan te laten leggen, bent u bij ons aan het juiste adres. wij zijn afkomstig uit Sint-Niklaas, en leggen gazons aan over heel Oost-en Oost-Vlaanderen.

Als je een nieuw gazon wenst, is het aan te raden om graszoden te leggen. Den Tuinman uit Oost-Vlaanderen is specialist in het aanleggen van graszoden. Wenst u snel en gemakkelijk een prachtig gazon, dan moet je graszoden laten leggen. Graszoden kosten iets meer, maar leveren heel snel een mooie grasmat op. Het gras is na een viertal weken beloopbaar. Bij een grasmat die ontwikkeld is uit zaad, moet je eerst wachten tot het gras opkomt en vervolgens twee tot drie maanden wachten voor je er op mag lopen. Je kan in feite elke maand van het jaar grasmatten aanleggen, maar de beste moment om graszoden of matten te laten leggen is in het begin van het voorjaar.

Naast de aanleg van je gazon doen we ook tuinonderhoud, en daarbij hoort ook het onderhoud van je gazon.
Meer informatie: zie gazon maaien.
Uw gazon heeft af en toe onderhoud nodig om er altijd stralend groen uit te zien.

Trouwens: het gras aan de overkant is niet altijd groener!

gazonaanleg